Välkommen till A Working Lab | Johanneberg Science Park

Co-working, makerspace, framtidens lärandemiljöer samt konferens- och mötesplatser på Sveriges ledande samverkansarena för samhällsbyggnad

A Working Lab | Johanneberg Science Park

A Working Lab vid Johanneberg Science Park är en del av Sveriges ledande samverkansarena för samhällsbyggnad, Johanneberg Science Park. En plats där näringsliv, samhälle och akademi möts och där några av Sveriges främsta innovationer inom samhällsbyggnad skapas.

Our services

 • Co-working

  I vår co-working erbjuds ett flertal tjänster för att skapa en flexibel och attraktiv miljö anpassade för små aktörer och individers behov inom samhällsbyggnadsbranschen. Vi erbjuder mindre kontor och medlemskap som ger tillgång till flexplatser i en öppen kontorsmiljö.

 • Learning Lab

  Learning Lab är ett unikt tjänsteerbjudande som utmanar de traditionella ramarna för lärande miljöer. Det är en plattform där framtidens lärande miljöer och pedagogik laboreras fram genom att testa, utmana och iterera hypoteser. Vid Learning Lab samlas forskare, pedagoger, akademi och näringsliv för att gemensamt experimentera med människans beteende och lärande, det fysiska rummet och digital teknik. För mer info klicka <a target=

 • Makerspace

  Makerspace är mötesplatsen för kreativitet. Vid makerspace samlas människor med ett gemensamt intresse för att skapa med hjälp av såväl traditionella verktyg som med modern digital teknik. Det är en verkstad utrustad med maskiner där medlemmar kan lära, skapa och testa sina innovationer. Hjärtat i makerspace är dess community där människor samlas för att dela kunskap och erfarenheter. För mer info klicka <a target=

 • Konferens- och mötesrum

  I huset finns sammanlagt 14 gemensamma mötes- och konferensrum som går att hyra efter behov. De olika rummen är anpassade för allt från workshops, styrelsesittningar, videokonferenser och aktiva möten till experimentell användning av vårt Learning Lab.

Our Plans

 • MAKERSPACE

  ​​​​Vårt Makerspace ger dig möjlighet att göra prototyper, förbättra befintliga produkter eller bara arbeta kreativt i största allmänhet.

  Läs mer om Makerspace
 • Privat kontor

  Vi erbjuder privata kontor mellan 8 till 29 m². Rummen är anpassade för en till fyra personer och möblerade med ergonomiska möbler, förvaring och whiteboard.

  Läs mer om Privat kontor
 • Flexplats

  Genom vårt flexplatsmedlemskap får du full tillgång till alla öppna miljöer i vår co-working.

  Läs mer om Flexplats

Visa omtanke – håll avstånd

I tider som dessa behöver vi alla bidra till att begränsa smittspridningen på alla tänkbara sätt. Vi har ökat frekvensen av städning av toaletter och ytor som många rör vid, såsom dörrar och hissknappar. Våra aktiviteter och event är antingen digitala eller mindre sammankomster där vi kan träffas på ett säkert sätt.

Vi uppmanar er som besökare, medlem eller partner i A Working Lab att hålla lite extra avstånd till varandra och undvika trängsel.
Tillsammans bidrar vi till att minska risken för smittspridning.

Ta hand om er, var snälla – och tvätta händerna.
♥ AWL-teamet

Intresseanmälan

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss.

Till intresseanmälan

Partners

Loading content