Rumsinformation

Information om rumsbokning

På A Working Lab | Johanneberg Science Park erbjuder vi 15 olika rum, för 4-150 personer som går att använda för möten och konferenser. Rummen är inredda för att skapa en kreativ miljö anpassade för dina vanliga möten eller workshops och utrustade med modern konferensrumsutrustning.

Boka rum

För att boka rum hos oss behöver du först skapa ett konto genom att Registrera dig. Du kan därefter boka rum genom att klicka på Boka ett rum eller Kalender

Ändra bokning/Avboka

Genom att gå till Kalendern kan du klicka på din bokning och därefter redigera eller radera den. När du avbokar ett rum utgår ingen kostnad och du kan avboka senast en timma innan.

Catering

Som tillval när ni hyr ett mötesrum erbjuder vi även lunch, fika och övriga tjänster från vår restaurang på första våningen för att optimera och skapa bästa möjliga upplevelse under era möten. För att beställa mat, fika eller övriga tjänster till era möten vänligen kontakta booking@johannebergsciencepark.com alt. 031-7610610. För att säkerställa att vi har allt på plats inför ert möte ber vi er att kontakta oss minst två dagar i förväg. Meddela oss gärna i god tid om ni vet att deltagarantalet eller några andra förutsättningar ändrats sedan ni bokat rummet.