A Working Lab | Johanneberg Science Park

Co-working, makerspace, framtidens lärandemiljöer samt konferens- och mötesplatser på Sveriges ledande samverkansarena för samhällsbyggnad

Visa omtanke – håll avstånd

I tider som dessa behöver vi alla bidra till att begränsa smittspridningen på alla tänkbara sätt. Vi har ökat frekvensen av städning av toaletter och ytor som många rör vid, såsom dörrar och hissknappar. Våra aktiviteter och event är antingen digitala eller mindre sammankomster där vi kan träffas på ett säkert sätt.

Vi uppmanar er som besökare, medlem eller partner i A Working Lab att hålla lite extra avstånd till varandra och undvika trängsel.
Tillsammans bidrar vi till att minska risken för smittspridning.

Ta hand om er, var snälla – och tvätta händerna.
♥ AWL-teamet

A Working Lab | Johanneberg Science Park

A Working Lab vid Johanneberg Science Park är en del av Sveriges ledande samverkansarena för samhällsbyggnad, Johanneberg Science Park. En plats där näringsliv, samhälle och akademi möts och där några av Sveriges främsta innovationer inom samhällsbyggnad skapas.

Våra tjänster

 • Co-working

  I vår co-working erbjuds ett flertal tjänster för att skapa en flexibel och attraktiv miljö anpassade för små aktörer och individers behov inom samhällsbyggnadsbranschen. Vi erbjuder mindre kontor och medlemskap som ger tillgång till flexplatser i en öppen kontorsmiljö.

 • Learning Lab

  Learning Lab är ett unikt tjänsteerbjudande som utmanar de traditionella ramarna för lärande miljöer. Det är en plattform där framtidens lärande miljöer och pedagogik laboreras fram genom att testa, utmana och iterera hypoteser. Vid Learning Lab samlas forskare, pedagoger, akademi och näringsliv för att gemensamt experimentera med människans beteende och lärande, det fysiska rummet och digital teknik. För mer info klicka här.

 • Makerspace

  Makerspace är mötesplatsen för kreativitet. Vid makerspace samlas människor med ett gemensamt intresse för att skapa med hjälp av såväl traditionella verktyg som med modern digital teknik. Det är en verkstad utrustad med maskiner där medlemmar kan lära, skapa och testa sina innovationer. Hjärtat i makerspace är dess community där människor samlas för att dela kunskap och erfarenheter. För mer info klicka här.

 • Konferens- och mötesrum

  I huset finns sammanlagt 14 gemensamma mötes- och konferensrum som går att hyra efter behov. De olika rummen är anpassade för allt från workshops, styrelsesittningar, videokonferenser och aktiva möten till experimentell användning av vårt Learning Lab.

Våra medlemskap

 • Flexplats

  Genom vårt flexplatsmedlemskap får du full tillgång till alla öppna miljöer i vår co-working.

  Läs mer...

 • Makerspace

  I Makerspace kan du låta kreativiteten flöda, skapa prototyper eller förbättra redan befintliga produkter.

  Läs mer...

 • Privat kontor

  Våra privata kontor ger dig möjligheten att både vara del av vårt community och få ett privat utrymme.

  Läs mer...

   

Intresseanmälan

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss.

Till intresseanmälan

Partners